Пятница, 26.04.2024, 01:59
Кабінет інформаційних технологій Руднянської ЗОШ І-ІІІ ступенів
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Регистрация Вход
Категорії розділа
Все для батьків [22]
Все для учнів [25]
Вчителям [42]

Меню сайта

Мини-чат

Форма входа

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Карта
Locations of visitors to this page
» Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода
Универсальный Решатель

Решение задач по алгебре и геометрии онлайн:
уравнений, неравенств, производных, интегралов
Інформатика

«Методичний портал»

Главная » 2011 » Апрель » 7 » Все про іспити
15:57
Все про іспити

Міністерство освіти визначило зміст та форму атестації українських школярів у 2011 році

Міністерство освіти оприлюднило особливості цьогорічного проведення державної підсумкової атестації учнів та випускників загальноосвітніх шкіл.

У інформаційно-методичному листі, що надісланий на адреси регіональних управлінь освіти, інститутів післядипломної педагогічної освіти та загальноосвітніх навчальних закладів, вказано особливості, відповідно до яких школи мають атестувати українських школярів у 2010/2011 навчальному році.

Необхідно зазначити, що державна підсумкова атестація є формою контролю за відповідністю освітнього рівня випускників загальноосвітніх навчальних закладів І, II та III ступенів, відповідним навчальним програмам.

Тобто атестацію будуть проходити учні четвертих та дев’ятих класів, а також випускники українських шкіл.

Документ визначає зміст та форму проведення атестації в 2011 році, а також містить перелік збірників завдань для кожного атестаційного предмета відповідних класів.

З усіх обов’язкових предметів атестація буде проведена письмово за рекомендованими збірниками. У разі проведення атестації за вибором, форму проведення атестації (усно чи письмово) обирають учні.

Результати державної атестації учнів будуть оцінені за 12-бальною шкалою відповідно до критеріїв оцінювання навчальних досягнень.

Учні 4-х класів пройдуть державну підсумкову атестацію з української мови, читання та математики, що буде проведена з 16 по 20 травня. Після закінчення початкової школи учні отримають табель успішності.

Атестація учнів 9-х класів буде проведена з п'яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. Вона проводитиметься з 31 травня по 18 червня.

Необхідно зазначити, що державна підсумкова атестація з української мови для випускників 9-х класів проводитиметься 31 травня у формі диктанту.

Після закінчення дев’яти класів навчання учні отримають свідоцтво про базову загальну середню освіту.

Цьогорічна підсумкова атестація для випускників 11-х класів буде проведена в письмовій формі з трьох предметів за наступним графіком:

  • 20 травня - українська мова (переказ, обов’язково);
  • 23 травня - історія України або математика (обов’язково для учнів, які навчалися у класах універсального профілю) або профільний предмет (для учнів які навчалися у класах з профільним навчанням);
  • 26 травня - предмет за вибором.

Результати державної підсумкової атестації учнів одинадцятих класів будуть враховуватися при визначенні середнього балу атестата.

Випускники загальноосвітніх шкіл, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів, після отримання атестата мають пройти процедуру зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), як необхідного компонента вступу до ВНЗ.

Додатково див.:

За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 24.02.2011


Підсумкові контрольні роботи українські школярі писатимуть з 10 по 20 травня

Міністерство освіти визначило перелік навчальних предметів та особливості проведення підсумкових контрольних робіт, що писатимуть учні 5-8 класів у 2011 році

Підсумкові контрольні роботи у 5-8 класах загальноосвітніх шкіл будуть проведені з української мови, математики, історії України, іноземної мови. У школах з російською мовою навчання учні писатимуть контрольну роботу з російської мови.
Конкретну дату проведення підсумкових контрольних робіт будуть визначати регіональні управління освіти, однак вони мають відбутися у період з 10 по 20 травня цього року.
Департамент загальної середньої та дошкільної освіти МОН вже надіслав до регіональних управлінь освіти розроблені методичні рекомендації щодо проведення підсумкових контрольних робіт у 5-8 класах загальноосвітніх навчальних закладів у 2010/2011 навчальному році.
Рекомендаціями визначений перелік предметних посібників із варіантами завдань, за якими будуть проведені контрольні роботи. Остаточні варіанти завдань підсумкових контрольних робіт школи визначать самостійно, у відповідності зі змістом рекомендованих посібників.
Рекомендації також передбачають критерії оцінювання та систему нарахування балів за правильно виконані завдання контрольної роботи.
Сума балів, нарахованих за правильно виконані учнем завдання, буде переведена у шкільну оцінку за спеціальною шкалою. Максимальна оцінка за правильно виконану контрольну роботу складе 12 балів.
На виконання завдань контрольної роботи учням буде відведено 45 хвилин, а на роботу з іноземної мови – 90. Відлік часу буде починатися після вступної бесіди вчителя та проведення відповідного інструктажу.
Семестрова оцінка учня з предмета буде виставлятися з урахуванням оцінки підсумкової контрольної роботи.
Департамент загальної середньої та дошкільної освіти МОН має до 15 квітня провести нараду за участі осіб, відповідальних за проведення підсумкових контрольних робіт у загальноосвітніх навчальних закладах.

Всі контрольні роботи мають бути перевірені до 25 травня, а їх результати будуть передані для узагальнення до місцевих управлінь освіти.
Після завершення навчального року, в міністерстві освіти систематизують результати підсумкових контрольних робіт українських школярів, з метою їх врахування при розробленні нового державного стандарту базової загальної середньої освіти.
Як повідомлялося раніше, наприкінці лютого міносвіти оприлюднило особливості цьогорічного проведення державної підсумкової атестації учнів 4, 9 та 11 класів.
У цьому році навчальні заняття у 1-10 класах завершуються 26 травня, а в 11 класах – 18 травня. Свято "Останнього дзвоника" в школах буде проведено 27 травня.

Детальніше про особливості проведення підсумкових контрольних робіт учнів 5-8 класів у 2010/2011 навчальному році з кожного предмета див. у листі МОН №1/9-151.

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 04.03.2011


Про проведення підсумкових контрольних робіт

Лист МОН №1/9-151 від 04.03.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

№1/9-151 від 04 березня 2011 року

Міністерство освіти і науки
Автономної Республіки Крим,
управління освіти і науки обласних,
Київської та Севастопольської
міських державних адміністрацій

Про проведення підсумкових контрольних робіт

З метою визначення рівня засвоєння учнями загальноосвітніх навчальних закладів навчального матеріалу, передбаченого Державним стандартом базової загальної середньої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №24 від 14 січня 2004 р., та якісної підготовки проекту нового Державного стандарту змісту освіти у 5-8 класах проводяться підсумкові контрольні роботи з української мови, математики, історії України, іноземної мови (перша мова – англійська, французька, німецька) та російської мови (у школах (класах) з російською мовою навчання).

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 16.02.2011р. №141 надсилаємо методичні рекомендації щодо особливостей проведення підсумкових контрольних робіт у 2010/2011 навчальному році що додаються.

Заступник Міністра       Б.М. Жебровський

Додатково див.:

Додаток до листа
Міністерства освіти і науки України
від 04.03.11р. № 1/9-151

Методичні рекомендації
щодо проведення підсумкових контрольних робіт у 5-8 класах загальноосвітніх навчальних закладів в 2010/2011 навчальному році


За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 04.03.2011


Категория: Все для учнів | Просмотров: 1048 | Добавил: куку | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 Xnhlik  
0
atorvastatin for sale <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 10mg sale</a> buy atorvastatin sale

1 Gousux  
0
lipitor 40mg sale <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 80mg pill</a> atorvastatin 80mg uk

Имя *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календарь
«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архив записей

Товариші сайту
  • Створити сайт
  • Официальный блог
  • Програми для всіх
  • Мир разваг
  • Кращі сайти Рунета
  • Кулінарні рецепти

  • »Фото школи
     Учні Директор школи Компанець О.П.  М е д с е с т р а Шкільна медсестра  администрацыя школы Адміністрація школи Школа до 1975 року Стара школа до 1975 року  УчніНаша школа з 1975 року Дистанцыйне навчання Дистанційне навчання  Учні Учні на параді  Учні Вчителі на курсах  Учні Вчитель інформатики Подима В.Ю.  Учні Нагородження психолога грамотою  УчніКабiнет інформатики  УчніУчні 3 класу  УчніБатьківські збори
    Copyright MyCorp © 2011
    Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz